tiistai 30. elokuuta 2011

i love pink

What I can say, pink is one of my favourite color. It's fresh, mysteriousand gentle, challenging .. Pink is so much more descriptive words, it is the color which is a character! Today's make-up I got the inspiration for the blog I found today, Rose Shock. A blog is full of incredible make-up and the use of color, I have to admit, I'm a little jealous of her skills. So I took one of her makeup model for today's make-up, which I took a little bit further and I realized again that I do not have a good color!
sorry, my English is still quite challenging, so I write at the end of Finnish.. the text explains some make-up steps and observations.


Mitä voisin sanoa, pinkki on yksi lempiväreistäni. Se on raikas, mystinen, lempeä, vaativa..  Pinkille on niin paljon kuvaavia sanoja, se on väri jolla on luonnetta! Tämän päivän meikkiin sain inspiraation blogista jonka löysin tänään, Rose Shock. Blogi on täynnä aivan uskomattomia meikkauksia ja värien käyttöä, täytyy myöntää, olen hieman kateellinen hänen taidoistaan. No mutta kuitenkin, otin siis yhdestä hänen meikistään mallin tämän päivän meikkiin, jota vein hiukan pidemmälle ja huomasin jälleen että minulla ei ole kunnon värejä!  
Häivyttäessäni alarajausta huomasin ettei musta luomivärini ole tarpeeksi pigmenttinen, olen siis käyttänyt rimmelin twilight zone paletin mustaa. Tai se ei ainakaan eyelinerin kanssa pystynyt kilpailemaan. Olisihan minulla tietysti ollut coastal scentsin gel liner, mutta se tuli vasta tekstiä kirjoittaessani mieleen..ja se tarttuu todella lujasti kiinni, joten näkyisi vielä haaleasti huomenna. (siis vaikka poistan meikinpuhditusaineella ja lisäksi suihkusaippualla..)


Hyi kun tuli paljon tekstiä, jospa joku edes jaksaisi osan lukea, mutta nyt kuviin! :)

 


oriflame primer, foundation, face powder, blusher
lyra white kohl(?)
rimmel black and white eyeshadow, eyeliner
beauty uk nro 2, pink eyeshadow
marllis false lashes
random lipbalsam and pink eyeshadow :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti