maanantai 29. elokuuta 2011

miss you

Rakas  ystäväni, meillä kaikilla on ikävä sinua. Tiedän, että sinulla on tällä hetkellä vaikeaa, elämä ottaa enemmän kuin antaa. Mutta muista, että pimeimmästäkin hetkestä löytyy pienen pieni kipinä johon tarttua.
Tiedän, etten osaa aina sanoa oikeita sanoja, turhaudun nopeasti, ja välillä vaikutan välinpitämättömältä. Mutta minä välitän sinusta. Minä rakastan sinua, ja sinä tiedät sen. En voi korjata asioitasi, en voi kertoa oikeaa vastausta, mutta voin tarjota tukea, olkapään johon itkeä.
Toivon, että et tee hätiköityjä päätöksiä vaikka oletkin väsynyt kaikkeen. Toivon, että voisin jotenkin auttaa sinua enemmän.My dear friend, we all miss you. I know that you currently have a difficult time, life takes more than giving. But remember that even the darkest moment is a tiny spark of a grab. I know that I can't always say the right words, I'm frustrated quickly, and sometimes appearing to be negligent. But I care about you. I love you, and you know it. I can't fix your business, I can't tell you the correct answer, but I can offer support, a shoulder to cry.
I hope that you don't make hasty decisions while you're tired of everything. I wish I could somehow
  help you more. 
todays makeup:
oriflame primer, foundation, face powder, mascara
rimmel twilight zone palet black and white, eyeliner
marllis false lashes
and some random lipstick


1 kommentti: