tiistai 16. elokuuta 2011

purple

Kyllä vain, pidän violetista, joten tänään käytämme jälleen violettia :)
Tarkoituksena oli tehdä suuret, ehkä jopa hieman salaperäiset silmät, sekä verrata, kuinka paljon tekoripset voivat ilmettä muuttaa.
Kokeilin myös luomivärien sekoittamista.
Muistatte varmaan kultaisen jauheluomivärini? Graftobian Golden novan.
Kukapa nainen ei pitäisi kullan kimalluksesta, mutta kyseinen luomiväri ei sitten muuten miellytäkään. Kun viimeksi käytin kyseistä tuotetta, sai kultaa olla vähän väliä lisäämässä jos halusi näkyvän muutakin kuin pari hilettä. Toisin on Models Own jauheluomivärit, jos haluaa vaaleaa tulee laittaa todella varovasti, sillä näissä riittää pigmenttiä, ja kestää pitkään! Siispä otin Models Own-metallic lavender jauheluomivärin sekä Graftobian-golden novan ja aloin sekoittamaan. Huomioin, että models own on paljon "kosteampaa" ja paksumpaa, jonka vuoksi sekoitukseen tuli lisätä yllättävän paljon golden novaa joka taas on paljon kuivempaa ja pölyisempää.

Noh, lopputuloksesta tuli ihan ok, tässäpä vielä kuvat merkittynä ennen ja jälkeen ripsien. Värien sekoittamisesta en tajunnut ottaa kuvia, eli jos haluatte niitä nähdä,niin ilmoiteltaa että otan sitten seuraavan kerran kuvia :)

lopputulos
Models Own - metallic lavender
Graftobian - golden nova
Rimmel - eyeliner
Lyra - valkoinen rajauskynä
Oriflame - pohjustus ja mascara


ilman tekoripsiä sekä alaripset ilman mascaraa
alaripsien päihin lisätty mascara

tekoripset lisätty. huomaa pelkkä golden nova sisänurkassa eyelinerin vieressä ja sekoitus muualla luomessa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti