maanantai 5. syyskuuta 2011

Colors and CB. Snufkin Jr

Aika menee ihan liian nopeasti. Vasta muutama päivä sitten puut olivat ihan vihreitä. Nyt vihreä on alkanut hävitä ja tilalle on tullut syksyn värit.. Mutta onneksi on vielä paljon vihreitä puita ja lämpimiä päiviä, vielä on kesää jäljellä :)
Tämä päivä on mennyt lähinnä lääkärissä, kotona ollessa ja siivotessa. Päivän meikkiin ei ole siis panostettu. Noh, tein minä kuitenkin jonkinlaisen värikartan että kehtasin päästää huoltomiehen sisälle!

Aloitin normaalisti oriflamen pohjustus tuotteilla, kuten aina.

primer, foundation, face powder
Olen ihastunut oriflamen tuotteisiin, varsinkin pohjustus- ja meikkivoiteeseen, sillä ne todella kestävät pitkään ja on helppo levittää tasaisesti.
Käytän myös oriflamen kasvopuuteria joka sitoo meikin eikä kasvoni kiillä niin nopeasti.

Muita oriflamen tuotteita joista pidän on ripsivärit. Tulee tummemmat ja pidemmät ripset, sekä todellakin on vedenkestäviä!
Mutta takaisin päivän meikkiin. Jätin silmistäni tänään eyelinerin ja kajaalin pois, sillä halusin käyttää värejä. (ja säästää eyelineria) Ja jälleen, vaikka itse sanonkin, olen tyytyväinen lopputulokseen.


 **

Time goes way too quickly. Only a few days ago, the trees was pretty green. Now Green has begun to disappear, and instead has become the colors of autumn .. but luckily there is still a lot of green trees and warm days, summer is still left:)
This day has gone mostly a doctor, and being at home while cleaning. Day make-up is therefore not focused. Well, I did, however, some kind of color map that not to be ashamed to let the maintenance man inside!


I started out as normal priming Oriflame products, as always. I am delighted Oriflame's products, especially primer and foundationbecause they really are long lasting and is easy to apply evenly.
I also use a face powder that binds Oriflame make-up rather than face to shine so quickly.


Other Oriflame products is mascaras that I like. There will be darker and longer eyelashes, and really is waterproof!
But back to the days of make-up. I left my eyes today kohl pencil and eyeliner off, because I wanted to use colors. (and save eyeliner) And again, even if I
say so myself, I am satisfied with the outcome.
So, I used  
Oriflame primer, foundation, powder and mascara
NYX extreme apricot eyeshadow
Beauty UK nro.2 violet and pink eyeshadow
Eveline Cosmetics purple kohl pencil

Haha, my dog is charming creature. In the morning he wakes me up and drag in the yard to cool off. He warmed my feet during the morning coffee, and comes with me to watch that no one interfere with the make-up and dressing up. If I try to read magazines or watch television, he climbs into my lap to sleep, or he brings the ball what should I throw. When I'm in the throes of depression, otherwise sick or sad, he always comes to comfort me. Drops his head in my lap and go to lie down beside me, licking the tears off my face. I can not tell you how it is to love my dog ​​with me. Although he can do damage and give me gray hairs, I do not give up any day with him. He is my joy and sorrow.
He is Dogo Argentino. He is Chainbreaker's Snufkin Jr. 
Big dog, even bigger heart <3


haha, koirani on valloittava otus. Aamulla hän herättää minut ja raahaa pihalle virkistäytymään. Hän lämmittää jalkojani aamukahvin ajan ja tulee viereeni vahtimaan ettei kukaan häiritse meikkaamistani ja pukeutumistani. Mikäli yritän lukea lehteä tai katsoa televisiota, hän kiipeää syliini nukkumaan tai hän tuo pallon mitä minun pitäisi heittää. Kun olen masennuksen kourissa, muuten sairas tai surullinen, hän tulee aina luokseni lohduttamaan. Laskee päänsä syliini ja käy makaamaan viereeni, nuolee kyyneleet kasvoiltani pois. En osaa kertoa kuinka rakas koirani onkaan minulle. Vaikka hän osaa tehdä tuhoja ja aiheuttaa minulle harmaita hiuksia, en luopuisi päivästäkään hänen kanssaan. Hän on iloni ja suruni.
Hän on rodultaan Dogo Argentino, nimeltään Chainbreaker's Snufkin Jr.
Suuri koira, vieläkin suuremmalla sydämellä <3 *think of bones?*

*boooooooring*


*i got the ball!*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti