perjantai 30. syyskuuta 2011

Pearls and diamonds

both fakes.. :D
Tänään siis leikittiin helmillä ja strassikivillä. Ja yllättäen, rakas kameran romuni ei halunnut olla yhteistyössä kanssani, joten kuvat ovat mitä ovat :( Mutta yritä kuvitella kuinka nätti teos oli luonnossa!

Yritin tehdä ystävälleni valko-hopea meikkiä, mutten osannut tehdä tarpeeksi "neutraalia" joten lisäsin värejä ja tein meikistä itseni näköisen, sekä kasvatin kärsivällisyyttä koristeiden kanssa :)

Meikin aloitin käyttämällä lyra valkoista rajauskynää, päälle sugarpill tako. Tämän jälkeen koko luomelle giordani gold hopeaa ja luomivakoon rimmel mustaa luomiväriä ja rajaukset eyelinerilla (+pehmennys rimmel musta luomiväri).
Ensimmäisenä kiinnitin kirkkaat strassit, sitten mustat helmenpuolikkaat. Otin myös muutaman irtoripsitupsun johon liimasin valkoiset helmen puolikkaat. Liimana käytän valkoista/kellertävää irtoripsiliimaa joka kuivuessaan muuttuu kirkkaaksi.

Kuvassa vasemmalla ilman irtoripsiä, oikealla ripsien kanssa.
Hieman eilisestä meikistä. Halusin tehdä suuret, nukkemaiset silmät ja käyttää vaaleansinistä, sillä se vain on niin kaunis väri. Siis tuumasta toimeen, pohjustus lyra valkoisella rajauskynällä, päälle sugarpill tako sekä reunat afterpartylla. Sitten vain oriflame mascara, ja valmista tuli!
Tämä meikki oli todella helppo ja nopea tehdä, joten tulen varmasti jatkossakin tekemään tämän tyylisiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti