sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sugarpill 3

Testissä Sugarpill luomivärit tako, midori, dollipop sekä poison plum (valkoinen,vihreä,pinkki sekä violetti).
Edelleen pysyvyys on todella huippuluokkaa, punertavat sävyt on välillä jopa vaikeanpuoleisia poistaa. Itsellä välistä on vaikeuksia häivyttämisen kanssa, tai tuntuu että en vain saa tasaisesti levittymään, jää välillä semmoisia väritäpliä. Mutta onneksi ne on vähenemässä, eli harjoitusta vain :)
Midorissa (vihreä) huomasin että saa tuputella väriä tai sitten käyttää siveltimen sijaan aplikaattoria jotta saa parhaiten värin loistamaan. Samoin on takon (valkoinen) kanssa, mutta kun levittää esim. valkoista rajauskynää alle, niin jokainen väri pääsee paremmin hehkumaan.


Tässäpä olisi perjantain työmeikki, johon siis käytettiin oriflame pohjustus,mascara lyra valkoinen rajauskynä sugarpill tako,midori,dollipop rimmel eyeliner
Lauantaina tein tummemman työmeikin, johon käytin oriflame perus pohjustuksen ja mascaran lisäksi lyra valkoinen rajauskynä sugarpill poison plum rimmel ´twilight zone´ musta, eyeliner.
Lisäsin myös ripsien päihin hieman rimmelin glitter eyelineria tuomaan kimallusta sekä vähentämään meikin tummuutta. Tähän silmämeikkiin ihastuin :)Lauantai iltana tuli myös viihteellä käytyä, ja hauskaa oli! Suuri kiitos siitä mahtavalle seurueelle :)
Pidin kovasti perjantain työmeikistä, joten päätin soveltaa siitä hieman näyttävämmän iltameikin. Pari yritystähän siinä meni että onnistui, ja sekin vasta ihan illalla kuvien ottamisen jälkeen... Mutta saatte ainakin hieman kuvaa meikistä!
Käytettiin siis
oriflame pohjustus, meikkivoide, puuteri, poskipuna, mascara
lyra valkoinen ja musta rajauskynä
sugarpill tako ja midori
rimmel ´twilight zone´ musta luomiväri, eyeliner
marlliss tekoripset ylös ja alas

 Pahoittelen kuvien laatua, en löytänyt kameraa joten käytin puhelinta kuvien ottoon.. Illemmalla lisäsin mustaa luomiväriä ja paransin rajausta huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti