keskiviikko 12. lokakuuta 2011

MyLittlePony

Päätin sitten aloittaa MLP sarjan, sillä ovathan ponit niin ihania ja värikkäitä, inspiroivia.. Juuri sopivia meikkeihin :)
Mikäli haluat, voin tehdä näistäkin tutoriaalin mikäli kiinnostusta löytyy.


Ensimmäisenä olisi lapsuuteni yksi lempiponi, Love Token. Vaaleanpunainen poni valkoisella harjalla ja hännällä, merkkinään kaksi timanttisormusta.
Alustin meikin lyra valkoisella rajauskynällä, päälle sugarpill dollipop,tako,buttercupcake sekä viimeistely beauty uk keltaisella. Ikävä kyllä kuvissa keltainen loistaa ihan liikaa, luonnossa on paljon hillitympi. Ripsien juuressa on myös vaaleansinisiä helmiä ja tumman sinisiä strasseja.


Seuraavakin on yksi suosikeistani, Starflower. Tämä poni oli leikeissäni aina vastuullinen ja viisas, ja yleensä muistutti minua isosiskostani.
Tähänkin käytin sugarpill tako,flamepoint,dollipop,poison plum,afterparty,midori,buttercuocake. rimmel eyelinerilla rajaukset sekä lyran valkoists kynää sisänurkkaan. Tähden tein eveline violetilla rajauskynällä ja dollipopilla. 
Tästä meikistä tuli yksi suosikeistanikin, tykkäsin todella paljon :)


Sitten pääsemmekin leikkieni kuningattareen, Pony Bride.
Käytin jälleen lyra valkoista kynää pohjustukseen, sugarpill luomivärejä, takoa,poison plumia ja midoria sekä beauty uk paletin 2 kaikkia sinisiä. Lopuksi lisäsin mascaraa,tekoripset joihin valkeita helmiä sekä ulkonurkkaan kirkkaita strasseja.


Mitä pidit? Julkaistaanko jatkoa?

2 kommenttia: