sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kilpakynsiä

Ihan ensimmäisenä, tervetuloa uusi lukijani! Kiitos että pidät blogistani, ihana oli huomata sinut :))
Sitten kynsiä kynsiä kynsiä.. Ostin yhdessä vaiheessa useamman CC:n lakan joita olen testaillut enemmän ja vähemmän. Niistä yhtä testasin tipille, ja se oli oikein äklöbarbipinkki tai jotain sellaista. Siis todella kirkas vaaleanpunainen, enkä ole vielä keksinyt mihin sitä käyttäisin.. Kyseessä siis Color Club 885 She's Sooo Glam.
luonnon valossa
Päätin kuitenkin eräänä kauniina päivänä, tai ei se oikeastaan kaunis päivä ollut, auringosta ei tietoakaan ja tuuli ja tuiskutti lunta :/ Noh, kuitenkin päätin laittaa kyseistä lakkaa. Outoa kyllä, puolisoni piti tästä lakasta.. Joo,onhan tuo aika ihana väri, mutten osaa itse tuollaisena pitää kynsilläni.
She's Sooo Glam levittyi helposti ja on todella peittävä, ja mitä useamman kerroksen laittoi, sitä intensiivisempi väri tuli. Minä laitoin 3 kerrosta.
salamalla otettu
Elikkäs, en tuntenut oloani kotoisaksi näissä kynsissä, ja kiire alkoi olla töihin. Hetken katseltuani lakkojani päätin lisätä päälle kerroksen Golden Rose Holographic lakkaa, hopeista sellaista.
Sävy on numeroltaan 107. Tämä lakka ei oikeastaan peitä, joten ajattelin sen ns rauhoittavan she's sooo glamia. Ja tykkäsin lopputuloksesta.
1 kerros holographic lakkaa
Töiden jälkeen laitoin vielä yhden kerroksen hologrammi lakkaa, sillä ensimmäinen kerros oli todella sutaistu ja sen vuoksi HYVIN epätasainen. Onneksi ei näy kuvassa :D

Pääpiirteittäin kynnet näyttivät violeteilta, mutta kun oikeasta kulmasta osui valo, tuli punainen hehku mukaan.Sitten kilpailukynsiin. Osallistuin My Dream Nails blogin kynsilakkauskilpailuun. Lakkaus teemaa ei ollut vaan jokainen sai tehdä ihan minkälaiset kynnet vain itse halusi. 
Tähän kilpailuun tein lumpeen kukkia vedessä. Ja olin niiiin tyytyväinen lopputulokseen, että arvaa vain hermostuttiko kun kamera on niin *piiiiip* ettei sillä saanut hyvää kuvaa :( varmasti kameran syytä etten päässyt jatkoon. (no okei, ehkä muut osasivat myös tehdä hienommat kynnet)

Mutta tässä kilpailukynteni:
 Ensinnäkin kuva vääristää värejä, "vedessä" on enemmän sävyjä eikä ole noin tumma. Oksat ovat selkeämpiä eikä lehdet tuollaisissa "kasoissa". Myös lumpeen kukat näyttävät vain joltain töhryiltä, vaikka luonnossa erotti terälehdet sekä glitterlakan kukan päällä.
Mutta, aina ei voi voittaa. 
Nämä kuitenkin tein aluksi kuivamarmoroinnilla, käytin CC:n Emerald Depths, Beautyuk Neon Blue, Wet'n Wild wild shine Blue Moon lakkoja. Tämän jälkeen maalailin koristelut akryyliväreillä. Kukkien päälle tosiaan lisäsin vielä Wild and Crazy glitterlakkaa.
Tulipa tästä pitkä postaus, toivottavasti jaksoit lukea :D Ja vielä muistutuksena, mainostakaahan blogia kavereillenne jotta saadaan nopeammin eka arvonta käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti