lauantai 4. helmikuuta 2012

mainosta ja höpinää

Tiedän, en ole pitkiin aikoihin saanut postattua mitään, anteeksi. Kiirettä on pitänyt enemmän kuin tarpeeksi.
Ensimmäisenä hehkutan hieman, ensimmäiset Color Club lakkani saapuivat viime viikolla :))
Ikävä kyllä en ole kerennyt niitä vielä kunnolla testailemaan :(
Esittelen myös halppis merkkiä Delia No.1


**
Mutta nyt! Mainos jonka vuoksi pääsin bloggeriin asti! Siispä kiitos Sonnela, sinun vuoksesi jaksoin tehdä postauksen pitkästä aikaa :)) 
Eli Sonnela  on saanut 1000 blogger lukijaa, joille hän kiitoksena järjestää arvonnan. Palkinnot ovat huikeita, mukana siis yksi tai useampi yllätys palkintokin! Kannattaa käydä katsomassa. Ja muutenkin lukea juttuja, itse ainakin olen tykännyt seurata kyseistä blogia :)
**Nyt esittelyssä Color Club snakeskin. Snakeskin on vanhan sammaleen vihreää kultaisella vivahteella. Tummemmassa valossa kultainen näkyy todella selvästi, kun taas kirkkaammassa kullan kimalle häviää.

Koska olen lukenut kyseisestä merkistä paljon positiivista palautetta, oli odotukset korkealla, joten petyin kyseiseen lakkaan. Väristä pidän, mutta mielestäni peitti huonosti ja oli vaikeaa saada tasainen pinta. Toki mieli voi muuttua kun tutustuu lakkaan enemmän, mutta tällä hetkellä pettynyt tunne.
Kuvassa kärkiin laitettu 3 kerrosta snakeskinia.
Lisäsin tipin reunaan Color Clubin what a drag lakkaa, johon taas ihastuin :) Ihana, kimalteleva hopea, oikein ylellisen näköinen jota tulen varmasti käyttämään. Tuon viivan perusteella en osaa sanoa oikein mitään, mutta vaikutti hieman paksummalta ja peitti paremmin.
Pisteet laitoin dotting toolilla käyttäen snakeskin lakkaa.Sitten olisi vuorossa halppis löytöni maxista, Delia No. 1
Hinta on todellakin alhainen, 1,39e! Ostin muutaman kokeiluun koska värejä oli paljon, eikä todellakaan ole hinnalla pilattu. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi nro 20. Oikein tyttömäinen vaaleanpunainen/pinkki shimmer.

Väri ja koostumus näytti oikein hyvältä, ja peitti kahdella kerroksella. Mutta, tämä vielä vaikeampi levittää tasaisesti. Minulla jäi ihan selvät siveltimen kuviot kynsiin. Siispä en halunnut edes yrittää koristella kynsiä paremmiksi vaan otin parin tunnin kuluttua suoraan pois.
Toivottavasti muut eivät ole yhtä vaikeita levittää.


Seuraavaksi haluaisin esitellä sinulle meikin jonka tein yllä olevasta lakasta inspiroituneena.
Pohjalla oriflame pohjustus ja sugarpill tako. Valkoinen luomiväri alle jotta saadaan väreihin enemmän kirkkautta. Aloitin laittamalla koko luomelle beauty uk paletista varovasti pinkkiä, ja lisäsin luomivakoon ja ulkoreunaan purppuraa. Tämän jälkeen luomelle ulkoreunaan ja ripsien tyveen sugarpill dollipop, vetäen viivan ulkonurkasta poispäin ja luomivakoon poison plumia seuraamaan viivaa vuorotellen kunnes olin tyytyväinen lopputulokseen.
Myös alaluomelle laitoin poison plumia jottai sain korostettua "viivaa". Halusin myös korostaa vihreitä silmiäni, joten laitoin hieman flamepointia alaluomen sisänurkkaan, lämpimät sävyt kun korostaa vihreää :) Lopuksi vielä rajaukset, alas rimmel mustaa luomiväriä pehmentämään rajausta, mascara ja valmista! No joo, lisäsin kyllä hieman valkoista luomiväriä kulman alapuolelle, onhan tuolle kohdalle joku sanakin mutten nyt muista sitä! argh.Mitä kuitenkin pidit päivän postauksesta? Ja kiitos, kun luit juttuni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti