lauantai 18. helmikuuta 2012

Tassuja

No niin, olen opetellut lisää kynsikoristeluita paljon paperille ja muutamia on kynsiinkin päässyt. Näistä harjoitteluista esittelen teille dotting toolilla tehdyt tassun jäljet :)

Kun aloin miettiä värejä joita käyttäisin, tuli mieleeni ruskea lakka jota en ole kokeillutkaan, joten se pääsi testaus vuoroon. Kyseinen lakka on
Color Clubin 891 Positively posh.
Kai tämä on nyt on se suklaanruskea? Muuten ihan kiva lakka, mutta kyseiseen lakkaukseen liian tumma pohjaväriksi. Ja hmm, hieman vaikea levittää. Käytin 3-4 paksua kerrosta jotta sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen! Ja kärkiin olisi saanut vieläkin laittaa!
Tassut tein La Femme Beauty mustalla, joka on vanha ja vetelee koko ajan viimeisiään :( oli todella vaikea käyttää kun ihan jankiksi muuttunut :( eikä saa enää kynsilakanpoistoaineella minkäänlaista vaikutusta :((

 Kuvia jouduin todella vaalentamaan jotta saisitte kuviosta selvää, vaikka luonnossa kuvio näkyikin päivänvalolla..

peukkuun pääsi koirani kutsumanimikin :)


Tykästyin kuitenkin tassuihin sen verran, että seuraavana päivänä laitoin kynnet uusiksi. Tällä kertaa pohjavärinä toimi
Evelinen 495 sävy. Väri on..suht tumma natural, hieman punertava/rusehtava. Tätä on muuten vaikea kuvailla! Levitys todella helppoa ja peitti tosi hyvin kahdella kerroksella. Ihana Evelin, ei (vielä?) koskaan ole pettänyt minua!
Tassukuviot päätin laittaa vain nimettömiin ja peukkuihin, jotka tein CC:n positively poshilla. Koristelutarkoitukseen positively posh oli omiaan! Mielestäni kynsiin olisi voinut vielä jotain lisätä mutten keksinyt mitä..Ja ihan kivat ovat yksinkertaisina :)

luonnonvalossa
salamalla otettu
Tassukuviot tuottivat aluksi hankaluutta, sillä omistan liian pienen dotting toolin. Jouduin anturan tekemään kolmesta eri pisteestä joiden yhdistäminen oli jotenkin todella vaikeaa! (harjoittelua!)
Muutenkin olisin halunnut tassuista isommat, mutta uusiksi sitten kun on isommat ja paremmat välineet :)

Mitä sinä pidit kynsistä, olisiko jotain pitänyt lisätä?

Kiitos kun luet blogiani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti