keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tilausta ja kynsiä

Oijoi, olipa eilen ihana käydä postilaatikolla kun postimies oli tuonut pari pikku pakettia :)
Ensimmäisenä katseen kiinnitti isompi MiMaxin kirjekuori jossa oli tilaamani Konad T setti.
Setistä löytyi leimasin, pyyhin, kuvalaatta M36, Konad top coat sekä 2 Konadin leimauslakkaa.
Sekä paketin kyljestä leimausohjeet, eli kaikki mitä tarvitset leimailun aloittamiseen :)

Tilasin mukaan vielä toisen leimauslaatan, Konad M26. Lisää kukkakuvioita :)
Tilasin paketin pe iltana ja tiistaina oli postilaatikossa, jälleen nopea toimitus :)


Huomasin myös toisen kirjekuoren, Pretty.fi lähettämän. Kyseisellä yrityksellä oli 2vuotis alekamppanja, josta tilasin lisää leimauslaattoja..eivät tosin Konadin vaan Sina Stamping. Laatoissa kuvioina on kukkia (yllättäen) sekä erilaisia lehtiä ja apiloita. Tilasin laatat 02 ja 05. Mukaan lähti myös 5 arkkia tarroja, ostin kun halvalla sain :) Myös tämän tilauksen tein pe iltana, ja tiistaina oli postilaatikossa.
**
Sitten kynsiin! Leimauslaatat pääsevät tänään kunnolla käyttöön, toki eilen jo testasin, mutta se meni ihan harjoitteluksi.

Tein yllättäen, kukkakuvioita. Mikähän pakkomielle minulla on taas kukkiin?!
No, kuitenkin ensimmäiset kynnet.

 
Näissä alla on Golden Rose hololakkaa, sävy 120. Todella kaunis lakka, jota suosittelen kaikille. Laitoin kynsiin 3 kerrosta, vaikka 2 olisi pärjännyt. Nimettömiin ja peukkuihin maalasin Eveline 489 lakalla kukkaset, joiden reunat laitoin mustalla akryylivärillä. Tykkäsin kynsistä tosi paljon, mutta olo ei ollut pinkeille kynsille sopiva joten nämä viihtyivät kynsillä vain päivän.
**
Halusin testata Color Club take me to your chateau lakkaa, mutten keksinyt kuinka testaisin sitä. Take me to your chateau on oikein vaaleansininen lakka, olisiko koostumus nyt se creme.
Päädyin sitten harjoittelemaan jälleen ranskista. Pari ensimmäistä kertaa meni harakoille joten laitoin vain suorat tipit. Yritän siis aina saada aikaan suuren "hymyn" tippiin, muttei siitä ole vielä tullut tasaista :(
Ranskisten päälle tein nimettömiin ja peukkuihin dotting tool kukkaset. Kukkien alle vetäisin vielä parit viivat Delia No.1 sävyllä 66. Näihin kynsiin rakastuin <3 Pidin näitä tosi monta päivää, ja harmitti tosi paljon kun tuli päivä jolloin oli pakko ottaa pois :(Piditkö kynsistä? Olisiko Sinulla jotain postausideaa jonka haluaisit nähdä/lukea?
Ja kiitos, kun luet blogiani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti