torstai 23. helmikuuta 2012

violettia

Violetti, tumma, vaalea, lämmin, kylmä. Violetissa on niin paljon eri sävyjä, jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva. Siksi se onkin yksi lempiväreistäni :) 
Mietin pitkään millaiset kynnet tekisin, yksiväriset kun ei houkuttanut ja ranskis ei ole pitkiin aikoihin onnistunut, en ymmärrä mikä siinä on taas niin vaikeaa!Päätin sitten kokeilla jälleen uusia lakkoja ja tehdä vinon ranskiksen, olinpa ovela :D
 Ensin pohjaväriksi levitin Color Club Runaway Muse lakan. Lakka levittyi helposti ja miellyttää kovasti silmää. Lakka on helmiäismäinen, sisältäen vihreää, vaaleanpunaista, violettia ja kultaista vivahdetta. Oikein nätti lakka, joka käy todella hyvin yksistäänkin kynsille.
Kärkien tipit tein Flormar 415 lakalla, lempiviolettini :)


Kynnet tarvitsivat kuitenkin vielä jotain, joten tein CC:n What a drag lakalla kukat nimettömiin ja peukkuihin, joihin keskelle vielä strassit. Mutta vieläkin voisi jotain lisätä.
Monilla on ollut dotting tool pisteitä kynsissä, jotka ovat näyttäneet oikein mukavilta, joten yritin niitä laittaa. Pisteet tein what a drag ja flormar U24 lakoilla.
Kyllä näistä sitten ihan kivat loppuunsa tuli,vaikka pisteiden kanssa olikin vaikeuksia, varsinkin oikeassa kädessä..
Pitihän kynsiin sitten laittaa sopiva meikkikin, joten Sugarpill paletit esiin!
 Meikkiin käytin:
Oriflame primer, meikkivoide, mascara
Sugarpill tako, poison plum
Rimmel musta luomiväri
Coastal Scents gel liner
Kiitos kun luit juttuni! Toivottavasti pidit, ja jätä toki kommenttia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti