torstai 1. maaliskuuta 2012

Alkumietteet leimailusta

Hmph. Nyt olisi kokeiltu hieman leimailua. Ja kyllähän se oli kivaa hommaa!
Aluksi en osannut painaa kuviota suoraan, vaan liikahti hieman kynsi ja kuviosta tuli suttuinen. Huomasin myös että leimasimen kumi osaa piti vetää ulospäin, jolloin leimauksesta tuli paljon helpompaa.
Ja laattaan kun laittoi lakkaa, tuli laittaa enemmän tai sitten tuputella kuvion päälle, jotta lakkaa jäi itse kuvioon.
Kylläpä tuli vaikeasti selitettyä :D


Tykkäsin kuitenkin lopputuloksesta, jopa oikean käden kynnet näyttävät nyt näteiltä :)
Pohjalakkana minulla on Eveline 26, joka muistuttaa hyvin paljon CC:n runaway musea. 26 omaa kuitenkin hieman enemmän vaaleanpunaista/lilaa shimmeriä.


Sitten jos jotain leimauslaatoista sanoisin. Konadin kuvioista tykkäsin enemmän, on pikkutarkempia, kun taas Sina Stamping laatoissa kuviot on yksinkertaisia. Kynsiin laitoin Konadin laatasta M26 kuviot nimettömiin ja peukkuihin, muihin kynsiin Sina Stamping laatasta 05.
Kuten kuvasta jotenkuten huomaa, on Sinan laatan kuviot selkeämmät, sillä siinä kuvion rajat ovat paksummat kuin Konadissa. 
Tällä kertaa tykkäsin enemmän Sinan laatasta, koska kuviot näkyivät paremmin. Tarkoituksena kun oli saada aikaan kynnet jotka ovat hempeät mutta joista näkyy kuvio. Jos kuviot olisi laittanut mustalla, olisi tällöin Konad varmasti vienyt voiton. Siispä menen tekemään uusia kynsiä joista voin jälleen vertailla laattoja :)
Mitäs pidit päivän postaukseta? Oletko Sinä kokeillut leimausta, ja mitä mieltä olet kyseisestä touhusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti