sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

pink*pink*pink

Kyllä vain, luvassa jälleen pinkkiä ja kukkia :D
Aurinko paistaa niin ihanasti että tuli vallan keväinen olo. Mietin pitkään mitä tekisin kynsille, katselin lakkoja sekä koristeita. Sitten päätin jatkaa vaatteiden väri linjaa kynsillekin. Aluksi mietin liukuvärjäystä, mutta se ei innostanut sitten kuitenkaan..Joten laitoin vain yksiväriset kynnet ja valkoisia kukkatarroja. Ja lopputulos oli onnistunut! Ainakin minun mielestäni.


Kynsissä käytin Eveline Happy 489 lakkaa. Taisi muuten olla ensimmäinen kerta että ihan kunnolla käytin tätä.. Ja väri on aivan ihana! Ainut miinus että on tosi ohutta, tarvitsi 3 reilua kerrosta että peitti. Muutamaan kynteen jouduin laittamaan 4 kerroksen. Sitten tarrat ja Konad top coat päälle. Tuo kyseinen top coat muuten tuntuu kuivuvan ikuisuuden..tai sitten jostain syystä varon enemmän kynsiä ja kuivumisaika tuntuu pidemmältä.

Tajusin myös tänään että kukatkin nauttii enemmästä auringosta, uusi oksa oli lähtenyt ihan vauhdilla kasvuun joten se piti saada kuvaan :)Mitäs pidit postauksesta? Tiedätkö muuten jotain samanväristä lakkaa kuin tuo Evelinen lakka? Meilläpäin ei nuita myydä enää joten pitäisi keksiä joku vastaava lakka..
Ja Kiitos, kun luet blogiani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti