torstai 15. maaliskuuta 2012

red nails

Kuten otsikko jo kertoo, esittelen teille punaiset kynnet. Mietin kovasti naisellisia kynsiä Shiny Nail Artin lakkauskilpailuun. Punainen tuli ensimmäisenä mieleen, sillä eikö naisilla yleensä esitellä punaisia kynsiä?
Siispä lakkasin kynnet Color Clubin royal flush:illa.
  Royal Flush on todella kirkas punainen, ja koostumukseltaan hyvin hyvin ohutta. Peittyvyys on todella huono joten lakkaa on laitettava vähintään se kolme kerrosta. Levittyy kuitenkin todella hyvin ja tasaisesti. Lakka myös hieman värjää muiden punaisten kaltaisesti kynttä ja kynsinauhoja. Tässä lakassa pidin väristä sekä levittyvyydestä todella paljon.
Pelkkä punainen kuitenkin näytti niin tylsältä etten halunnut kynsiä jättää sellaisiksi. (Toisaalta näytti tosi kivoilta, mutta tässä ajattelin kilpailua)
Lisäsin liukuvärjäyksellä kärkiin CC:n warming trend lakkaa, joka ei kuitenkaan mielestäni näkynyt tarpeeksi. Lisäsin siis what a drag lakkaa ja warming trend siihen päälle. Säihkettä tuli heti lisää.
Mutta pääsin seuraavaan ongelmaan, kynnet näyttivät jouluisilta. Ja eihän se käynyt päinsä!
Mietin kovasti mitä tekisin seuraavaksi, lisäisinkö fimoja? Ei, liian tyttömäistä. Strasseja tai helmenpuolikkaita? Ei, lisää jouluntuntua.

Lopuksi päädyin leimaukseen. Kuvion valitsin Konadin m26 laatasta.
Nimettömissä ja peukuissa 3 kukkaa, muissa yksi. Ikävä kyllä tämä oli ainoa kuva joka oli jotenkuten onnistunut :( (mutta ruusu on nätti<3 )
Jouduin siis heti lakkauksen jälkeen juoksemaan töihin ja tottakai molempiin käsiin tuli lakkavaurioita :(


Tynkä postaus tällä kertaa, mutta jotain kuitenkin :)
Kiitos, että luet blogiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti