perjantai 9. maaliskuuta 2012

Stamping

Sitten kynsipostaus. Sain viimein haettua niitä pattereita..Ikävä kyllä kerkesi jo tulla pimeä joten kuvista ei tullut niin hyvät :( Otan huomenna lisää kuvia päivänvalossa.

Koska aurinko päätti pysyä tänään piilossa, tein talvisemmat kynnet. Ensin ajattelin käänteistä ranskista, mutta päädyin onneksi liukuvärjäykseen.  Koristelut Konadin leimauslaatasta.
Lakkoina toimi CC:n candy girl, french tip, take me to your chateau, emerald depths ja leimaukseen wet n wild blue moon E466. Lisäsin vielä vaaleansiniset helmenpuolikkaat Konadin top coatin kanssa.Laitain tähän myös aiemmin tekemäni kynnet jotka koristelin leimauksilla.
 Ja kynsiin sopiva meikki :)

hui miten käsi näyttää isolta...

Tänään oli hieman tylsemipiä, mutta kuva rikkaampia postauksia. Yritetään viikonlopun aikana uudestaan. Ja postaustoiveita otetaan aina vastaan :)

Kiitos, kun luet blogiani!

2 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki kuvissa näkyvät jutut (mukaanlukien meikkipostauksen meikit). Oon vain liian laiska kommentoidakseni kahdesti, heh. :D Mua kiinnostaisi, miten saat värit pysymään noin pigmenttisinä luomillakin? Mitä merkkejä sä käytät ja millä pohjustat? (: Itellä ei nimittäin ainakaan värit pysy noin mukavan kirkkaina vaikka mitä pohjustajia on yritetty. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflamen pohjustusta yleensä käytän.
   Luomiväreistä jotku Evelinet on tosi pigmenttisiä ku sekottaa veteen, mutta voiton vie Sugarpill <3
   En ole löytänyt mitään yhtä pigmenttistä, ja joka vielä pysyy tosi pitkään! Teenpä oikeastaan tänään aiheeseen liittyvät postauksen..

   Poista