lauantai 24. maaliskuuta 2012

too violet

Tilailin taas uusia lakkoja,siveltimiä,sieniä sekä aurinkopuuterin jonka päätin laittaa arvontaan.
(aurinkopuuterin väriä kokeilin uudella,puhtaalla siveltimellä, sävy ei kuitenkaan minulle mielestäni käy, joten se tulee kesällä arvontaan..)Mutta lakkoihin. Tilasin siis jälleen Color Clubin lakkoja, glittereitä ja normaaleja.
Niistä ensimmäisenä kokeiluun pääsivät perus musta "where's the soiree" sekä glittervioletti "too violet".

 
Tämä glitterlakka on aivan ihana! Kimalletta tosiaankin löytyy niin pieninä kuin vähän isompinakin palasina. Glitterit hohtavat mm sinisen,violetin,kultaisen ja hopean eri sävyissä. Aivan mahtava, rakastuin. Yleensä glitterlakoissa oleva lakka on suht kirkasta, mutta tässä pohjalakka on todellakin violetti, joka vain korostaa lakan ihanuutta. Tätä oli kuitenkin vaikea poistaa sormista, kuten glitterlakat yleensäkin.
 

"Where's the soiree" lakka on tosiaan perus kiiltävä musta. Tämä kyseinen lakka on hyvin ohutta luirua jota joutui laittamaan 3-4 kerrosta kynnelle. Ja kuivui todella hitaasti.. Oikeasti, odotin kerrosten välillä ihan hyvän aikaa, ja silti kun olin kaikki kerrokset laittanut, ja kokeilin kynttä niin sormen jäljet jäi ihan selvästi! Jouduin siis lakkaamaan pari kynttä useampaan otteeseen..

Tälläiset kynnet oli loppujen lopuksi.
Nimettömiin tein Sina Stamping laatalla 5 kukat.
 Kynnet siis tein eilen illalla, ja pitihän niihin tänään tehdä sopiva meikki, eli violettia silmiin!
Meikin pohjana lyra valkoinen rajauskynä sekä sugarpill tako, violetti osuus sugarpill poison plum. Rajaukset coastal scents gel liner, rimmel "twilight zone" paletin musta luomiväri, mascara oriflame.
Tällaista tällä kertaa. Tutot siirtyy, koska muistikorttini ei käynytkään uuden kamerani kanssa, ja tuon vanhan kameran kanssa en rupea tekemään.
Oletko muuten sinä kokeillut Color Clubin lakkoja, mitä olet niistä mieltä?

Ja kiitos, kun luit juttuni.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Siulle olis tunnustus osoitteessa http://pinkkipantteri.blogspot.com/

    VastaaPoista