sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

couples nails

Hyi..Bloggeri on uudistunu, enhän minä osaa tätä käyttää :D
Mutta asiaan. Ihan ensialkuun tuuletukset, minä voitin! :) Siis Passion for Nails blogi kun järjesti sen lakkaus- ja meikkauskilpailun, niin minä voitin meikkiosion! Suuren suuret kiitokset minua äänestäneille. Ja paljon onnea Sissi, kynsiosion voittaja! ps. äänestin kynsiäsi ;)
 TÄSTÄ pääset tutustumaan kaikkiin osallistuneisiin meikkeihin ja lakkauksiin.

Ja sitten jos minun kynsiini..työni(siivooja) takia rakennekynnet eivät aina kestä kovinkaan pitkään, vaikka pidänkin hanskoja, kynnet silti osuu joka paikkaan ja napsahtelee poikki. Näin kävi jälleen. Ja sitten kun iski mahtava laiskuus/väsymys josta ei päässyt yli, en jaksanut ruveta laittamaan uusia tai muutenkaan tekemään huoltoa. Päätin siis että sitä mukaa kun lähtee pois niin en laita uutta tilalle, vaan yritän saada kasvatettua ihan omat kynnet pitkiksi. Joten älkää välittäkö töpökynsistä.

Uusia lakkoja tuli jälleen postissa, en vaan millään keksinyt miten niillä lakkaisin..Ja varsinkin kun kaikki vaikutti sellaisilta että tarvii ne pitkät kynnet! :(

Yritin kuitenkin yhtä CC:n lakkaa, high society, pullossa näytti ihan kivalta tumman nudelta, mutta kun lakka kuivui kynsille, muuttui väri enemmän violetiksi. 
 Näihin leimasin sinan laatasta ruusuja Konad mustalla leimauslakalla ja CC positively posh lakalla.


En kuitenkaan tykännyt tästä lakkauksesta, joten otin sen välittömästi pois..
Ja tein tilalle seuraavanlaisen


Koska CC:n candy girl oli liian vaaleaa ja pardon my french on vaikea saada levittymään tasaisesti, sekoitin kyseiset lakat ja levitin kynnelle, onnistui tosi hyvin, ja tykkäsin lopputuloksesta :)
snif. katsokaa nyt tuota nimettömän reppanaa, miten lyhyt se on :( ja yrittää edelleen loheta lisää :(Päälle tein joka kynteen sydämet she's sooo glamilla, nimettömiin ja peukkuihin isommat.
Sitten vielä french tip lakalla, dotting toolia käyttäen pisteitä sydämien ympärille. Näistä tuli aika ystävänpäivä tms tyyliset, mutta ei se haittaa :) 

Tässä lakkauksessa olisin mielelläni ollut vielä tämän päivän, mutta oikean käden etusormesta päätti tippi lähteä irti. Joten lakat pois ja miettimään uutta lakkausta.. Ei muuten ole enää kuin 4 sormessa rakennekynnet :)


Mitä pidit päivän postauksesta? Olisiko sinulla ideaa seuraavaan lakkaukseen? Luen mielelläni kommenttisi :)
Kiitos kun luet blogiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti