maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen 1 -kynnet

Johan tuo pääsiäinen alkaa olla mennyt, mutten saanut aikaisemmin itseäni koneelle.. Tai siis koneella olin kyllä useasti mutta en jaksanut blogia päivittää :D
Oli aivan ihana kun pe ja la oli vapaata, en olekaan 2kk ollut 2 peräkkäistä päivää vapaalla! Tuli vaan levättyä ja syötyä ja nukuttua ja syötyä.. Sitten tuli inhottava arki kuvioon ja piti mennä töihin. Noh, ei kuitenkaan paha kun eilisen ja tämän päivän tuplapalkalla menny :)

Mutta niihin kynsiin! Tässä olisi minun pääsiäiskynteni:

 Alla 2 kerrosta Color Club candy girl, joka muuten toimii loistavasti aluslakkana. Tipit tehty Eveline Happy 515. Koristelut CC positively posh ja french tip lakoilla.

 Jostain syystä Evelinen keltainen oli todella vaikea saada levittymään tasaisesti..Liekkö lakka menossa vanhaksi tms? Noh, liukuvärjäilyyn se ainakin sopii :)

Kynnet olivat tosi kivat, mutta jostain syystä iski ujous kohtaus enkä kehdannut näillä lähteä minnekään..Oli muka liian kirkkaat ja näkyvät tai jotain sellaista.. 
 Muuten meidän pääsiäinen menikin oikein mukavasti, on ulkoiltu paljon ja leikitty koiramme kanssa. Jini oli oikein mielissään kun pääsi niin monesti montulle riekkumaan :)
 Ai niin, ja meille tulee toinen koira 3 viikon kuluttua! En malttaisi odottaa että pääsen hakemaan ihanuuden kotiin :) 


Tässä vielä muutama kuva monttu-keikasta

1 kommentti:

  1. Hienot kynnet!

    Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
    http://avecvaish.blogspot.com/

    Kiitos!

    VastaaPoista