perjantai 11. toukokuuta 2012

meikkivoide vertailua

Luultavasti paras meikkivoide jota olen käyttänyt, on ollut Lumenen Double Stay jonka valmistuksen luulin kokonaan loppuneen..Tästähän siirryin muutama vuosi sitten Oriflamen Giordani Gold meikkivoiteeseen..
Mutta Double Stay (DS) meikkivoiteeseen palatakseni, sen tuotantoa ei lopetettukaan!
Kun hoksasin tämän tiedon, etsin äkkiä internetin valtavasta maailmasta varmistusta. Sitä aitoa oikeaa alkuperäistä DS voidetta ei ole enää saatavilla, sillä voide on päivitetty mineraalimeikki versioon.
Tästä tiedosta hieman tympääntyneenä oli löydettävä lisää tietoa, erityisesti kokemuksia, vastaisiko tuote edeltäjäänsä. (suoraan ei oikein kiinnostanut ostaa purkkia ja kokeilla, hintaa kuitenkin 14,90e)
Moni oli sitä mieltä että voide olisi nyt kuivempi, mutta kuitenkin paljolti edeltäjän kaltainen..siispä kokeilemaan!
  En ainakaan vielä huomannut eroa edelliseen, lopputulos on edelleen mahtava.
Levitysvaiheessa meinasin säikähtää, voide vaikutti aluksi jotenkin rakeiselta, mutta levittyi kuitenkin todella hyvin ja tasaisesti. Eikä mennyt kauaa että "kuivui" iholle. Lopputulos tasainen, tasaisen värinen ja mattamainen, tarvitsee puuteria vasta parin tunnin kuluttua, ja muutenkin hyvin vähän päiväb aikaan. Tämä meikkivoide on muuten myös todella kevyt pitää kasvoilla, iho tuntuu edelleen pehmeältä, kevyeltä, jopa raikkaalta?
Suosittelen kokeilemaan!
Kaupassa ollessani ja tutkiessani hyllyjä silmiini pisti Rimmel Stay Matte meikkivoide, hintaakin oli vain 7,90e. Mattameikkivoide tuohon hintaan, pakkohan se oli kokeilla! Ja olisi saanut jäädä kokeilematta.. Voide oli todella rakeista, pahemmin kuin lumenessa, ja tuntui että voide tarrautuu kiinni ihoon! Sitä oli siis todella vaikea levittää. Kun olin kuitenkin saanut levityksen suoritettua loppuun, huomasin pari kohtaa jossa ei ollut tasaista, kohtia ei kuitenkaan voinut korjata, sillä voide tarttui niin pahasti kiinni. Edes pienen määrän lisäys kohtaan ei auttanut. Odotin myös n.5-10min milloin mattamaisuus tulisi esille. Ei tullut, jäi kiiltäväksi ja tuntui todella tahmaiselta. Tiedä sitten miten toimisi puuterin kanssa,
en halunnut kokeilla, sillä odotin mattamaisuutta ilman puuteria..
Esitellään samaan syssyyn uusi kasvovesi löytöni, sekin Lumenelta. Minullahan on osittain pintakuiva, rasvoittuva iho josta en pidä yhtään..Mieluummin omaisin normaalin, paljon vähemmän kiiltelevän ihon..No mutta asiaan! Kasvoveteni pääsi loppumaan ja katsellessani hyllyjä sekä vertaillessani hintoja, silmiini osui Lumenen Natural Code -Stay in Control pullo.

 
"Kehitetty nuorelle iholle. Sisältää suomalaista ratamoa ja salisyylihappoa. Kasvovesi kontrolloi tehokkaasti kiiltoa viimeistellen ihonpuhdistuksen. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Instant Matte Complex vähentää talin muodostumista ja pienentää huokosia. Poistaa iholta ylimääräistä öljyä ja jättää ihon puhtaaksi, heleäksi ja mattapintaiseksi.
Sopii normaalille, seka- tai rasvoittuvalle iholle. Öljytön koostumus. Sisältää 90 % luonnon raaka-aineita."
Ja tämä muuten toimii! Olen nyt käyttänyt pari viikkoa ja iho ei enää kiillä niin paljon, niin rasvaisesti kuin ennen. Tuoksuu jännältä, en oikein osaa kuvailla, tuoksu kuitenkin haihtuu nopeasti. On myös hyvin riittoisaa. Tekee kasvoista hehkuvat, mattamaiset, ihosta pehmeän ja muutenkin miellyttävän tuntuisen. Pitää oikeastaan seuraavalla kauppareissulla ostaa samaan sarjaan kuuluva puhdistusgeeli..
Tätäkin suosittelen kokeilemaan!


Oliko postauksesta Sinulle hyötyä? Kuinka montaa teistä muuten kiinnostaa lukea tällaisia tuote-esittelyitä (tai esittely-yrityksiä..)?
Kiitos, että luet blogiani :) Luen ja vastailen mielelläni kommentteihin :)

1 kommentti:

  1. http://kirppis2hand.blogspot.com/2011/12/lumene-double-stay-mineral-meikkivoide.html

    VastaaPoista