tiistai 26. kesäkuuta 2012

rakennekynsiä

Tämä postaus pyhitetty rakennekynsille. Tosin esittelen kyllä juhannuskyntenikin..mutta toisaalta niissä on rakennekynnet alla. Joten menee ihan hyvin rakennekynsipostaukseen.

Elikkäs, olen tehnyt geelillä ja tipeillä kynsiä itselleni n. puoli vuotta. Käytössäni on Rion kynsistudio johon olen ollut tyytyväinen. Tosin olen tullut siihen lopputulokseen että paketissa tullut geeli ei välttämättä ole parasta mahdollista, sillä joudun huoltamaan kynteni n. viikon-kahden välein. Minulta siis lähtee sellaisia geelinpalasia irti tosi helposti.
Huomenna pitäisi tulla uusi geeli MiMaxilta, toivottavasti se on parempi..

Pääasiassa olen yrittänyt tehdä mahdollisimman luonnollisen näköisiä kynsiä, joita olen sitten lakkaillut. Ja täytyy sanoa, harjoitus tekee mestarin :) En kyllä vielä ole lähelläkään mestaria, mutta taidot on kehittynyt huimasti alusta :)

Kuten viereisestä kuvasta huomaa, alkaa muoto ja tasaisuus sekä tipin häivytys onnistua.
Kuva on otettu heti huollon jälkeen, jossa laitoin muutamaan sormeen uudet kynnet. En siis ole vielä edes rasvannut kynsiä joten näyttää tosi kuivalta kynnet+kynsinauhat..

Koska pidän koko ajan geelejä ja joudun niin useasti tekemään huoltoa, kynteni myös punottavat huollon jälkeen todella voimakkaasti, kuten kuvasta huomaa.


 Pikku hiljaa olen myös alkanut harjoitella kuvioitujen ranskalaisten tekoa, ja onhan nämä kyllä PALJON helpommat! Kunhan omat kynnet on tarpeeksi pitkät ja vahvemmat niin voisin oikeastaan ehkä laittaa tällaiset pidemmäksi aikaa.

Tänään muuten tein ensimmäistä kertaa toiselle rakennekynnet! Kokeilin joskus anopille tehdä,mutta mielestäni sitä ei voi laskea, sillä olin omistanut laitteet ehkä 2viikkoa, joten eihän niistä kynsistä tullut mitään :D

Elikkäs takaisin aiheeseen, tein siis siskolleni kynnet. Ja täytyy sanoa, että onnistuin mielestäni aika hyvin! Huomasin myös, että toiselle on jotenkin helpompi tehdä..varmaan kun tekee hitaammin ja tarkemmin. tai jotain :)
Tällainen oli kuitenkin lopputulos

 Saatiin C-kaartakin tehtyä :)
Lopuksi myös lakattiin päälle käyttäen Color Clubin runaway muse ja si vous please. Päälle seche vite ja strassit :)

Sitten vielä näytän ne juhannuskynnet joilla viiletettiin koko viikonloppu, aina maanantai iltaan saakka :)


Mitä mieltä olit, oliko pelkkää lätinää vai löytyikö jokin sanoma? 
Mitä muuten pidit kynsistä?
Kiitos, että olet blogini lukija.

2 kommenttia: