torstai 5. heinäkuuta 2012

Flormar holo

Kuten otsikko kertoo, esittelen teille hieman flormarin uusia hololakkoja :)
Näistähän on ollut puhetta pitkin internettiä jo pitemmän aikaa, mutta varsinkin viimeviikosta eteenpäin puhe on vain kiihtynyt. Ensimmäiset havainnot tehtiin jo viime viikon lopussa, ja tällä viikolla on ympäri suomea ilmestynyt uudet lakat kauppoihin.

Kun näin ensimmäiset swatchit, petyin, sillä odotin paljon enemmän. Päätin kuitenkin yrittää 2 lakkaa,sillä pullossa näkyi hieman holoa. Ja onneksi syynäsin pulloja tarkkaan ja päädyin näihin kahteen. Taisin rakastua. Rakkaat lukijani, esittelen teille ensimmäisen Kone Helsinki Flormar Holographic 801 lakan.


 Oikein vaalean haalea violetti. Aivan ihana sävy vaikka ihan yksinään. Kuvissa 2 kerrosta.
Halusin kuitenkin testata molemmat lakat, ja mielessäni pyöri Sissin tekemät kynnet. Ikävä kyllä en osaa yhtä hyvin tehdä liukuvärjäystä mitä Sissi, mutta olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.
Eli 801 päälle töpöttelin Kone Helsinki Flormar Holographic 802 lakkaa. Myös 802 omaa suht vahvan holomaisuuden. 


kimallusta EI ole lisätty jälkeenpäin

Mietin kovasti koristeluita näihin kynsiin, mutten keksinyt en sitten mitään! Joten leimasin CC:n what a dragilla perhoset nimettömiin. Sitä ei vain näe kuvissa :)

Mitä mieltä olet kynsistä? Joko olet kokeillut flormarin holoja?
Kiitos, että olet lukijani. 

2 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä hienolta! Mielestäni olet hyvin onnistunut liukuvärjäyksessä, tykkään:))
  Tuolla fb:n puolella kommentoinkin kiekolle lakattuja Flormareita, että hienoja ovat vaikkei holoefekti olekaan kaikkein voimakkain. Sama juttu Evelinen holojen kanssa, nättejä nekin ovat ja toisin kuin kalliimmat Nufut, levittyvät paljon paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :3 omasta mielestä tuo värjäys vaan meni taas liian alas... kyllähän tuo holoefekti voisi tosiaan voimakkaampi, mutta todella hyvä kuitenkin kun ottaa hinnan huomioon.

   Poista