lauantai 28. heinäkuuta 2012

Sugarpill

Kaikki varmaan tietää että rakastan Sugarpillin luomivärejä, niiden pigmenttiä ja pysyvyyttä.
Aiemmin olen Sugarpillia tilannut Suomesta,mutta eihän sitä täältä enää saa.. Joten vierailin Sugarpillin omilla sivuilla ja uusin tako-luomivärini.

Sivut ovat selkeät, ja tilaus oli todella helppo tehdä kortilta. Tuotteen saapumiseen tilauksesta meni TASAN viikko, eli ei huonosti. Vaikka tilasin vain yhden luomivärin, oli se pakatti pieneen pahvilaatikkoon jossa pehmuste paperista ei oltu säästelty :)Luomivärin lisäksi pakettiin oli laitettu uusin Sugarpillin mainoskortti, jossa molemmin puolin on kuva mallista, joka on meikattu Sugarpillin tuotteilla. Lisäksi Sugarpillin oma ihana tarra ja näyte Junebug loose luomiväristä.

Luonnosesti mukana tuli vielä kopio tilauksesta, johon oli käsin kirjoitettu kiitokset, arvatkaa vaan nousiko hymy huulille ja kuinka lämmitti mieltä :)
 

löydät aiemmin tekemäni sugarpill luomiväri esittelyn

pääset Sugarpill Cosmeticsin omille nettisivuille.

Oletko Sinä kokeillut Sugarpill tuotteita? Mitä pidit niistä, vai piditkö ollenkaan?

11 kommenttia:

 1. Mä oon varmaan vähän sokee tai jotain, mutta sun tekstistä on vaikee saada selvää, kun on niin pientä ja vaaleeta.. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedätkö,just tänään mietin että pitäiskö tuo teksti laittaa tummemmaksi! joten kiitos kommentista, pitää huomisen aikaan muutella :)

   Poista
  2. Täällä kans yks sokea, joka yritti just säätää näyttöä, että näkisi vähän paremmin Ei auttanut. =)

   Poista
  3. laitoin nyt vähän tummemmaksi, paraniko?
   pitää joku toinen kerta yrittää väkertää paremmin. mietin jo että olisiko ihan musta teksti suosiolla paras. (mut se ei näytä niin kivalta.. )

   Poista
  4. Parani, kiitos! Nyt näkee lukea :)

   Poista
  5. hienoa :) ja jos tulee muuta mieleen,niin korjaillaan paremmaksi :)

   Poista
 2. Hello! :) Olen jo pitkään miettinyt että tilaisin näitä meikkejä koska kaupan meikeissä ei todellakaan ole niin paljoa pigmenttiä mitä toivoisin. Kysyisin vaan sellaista että maksoitko siis luottokortilla? Vai onko sinulla tuo PayPal..? Pitikö sun maksaa vielä tullimaksua tai jotain sellaista..? Kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Nykyään mulla on paypal tili, mutta meikkejä tilasin ennen paypalia visa electronilla :) Useassa ulkomaisessa nettikaupassa hyväksyyvät electronin luottokortiksi :)
  Mitään muita ku ei tullut :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Sellanen tuli mieleen ku oon itekin halunnu noita Sugarpillin luomivärejä nii muuttiko se automaattisesti eurot dollareiksi? Ärsyttävää ku niitä ei saa mistään täältä Suomesta! Aargh!

  VastaaPoista
 5. Moi! Mä oon itekin halunnu jo pitkään noita Sugarpillin luomivärejä enkä oo koskaan uskaltanu tilata ulkomailta ja sellanen jäi mietityttää et muuttuko ne eurot automaattisesti dollareiksi? Paljonkohan se raja on ku tilaa meikkejä ettei tulis sitä mikäsenyon rahti maksua? :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Sellanen tuli mieleen ku oon itekin halunnu noita Sugarpillin luomivärejä nii muuttiko se automaattisesti eurot dollareiksi? Ärsyttävää ku niitä ei saa mistään täältä Suomesta! Aargh!

  VastaaPoista