sunnuntai 5. elokuuta 2012

viikon kuulumisia

Vau, 82 lukijaa :3 Olette kaikki oikein tervetulleita seuraamaan blogiani. Toivottavasti viihdytte, ja kertokaa heti jos tulee mieleen parannus- tai postausehdotuksia :) Tai ihan mitä vaan, saa kertoa vaikka päivästään!


Tällä viikolla posti toi minulle 4 ihanaa pakettia, tai no, yksi paketeista oli koiralleni Nitalle. Nipsu sai haalarit :) Ötökät on niin pahasti syöneet Nitan, että joudutaan käyttämään bacibactia, ja päälle haalarit ettei koiruli nuole ainetta pois. Ja ettei Jini nuole.


Mutta minun paketteihin! Ostin kaikki tuotteet fb:n kynsikoristekirpparilta, joista ensimmäisenä tuli China Glazen White Cap ja White Out.
White Cap on läpikuultava valkoinen jossa kultainen shimmer. On muuten täysin dupe eveline 270 lakan kanssa.
White Out on perus valkoinen, levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella.


Heti perään saapuivat 11kpl glitterdusteja. Tai yksi niistä oli jauhe, ja toisella kirppiksellä myytiin kyseistä jauhetta luomivärinä... :>
Nämä glitterit muuten on tosi pigmenttisia! Tai ainakin tuo hmm. luumun värinen on, muita en oo kerenny testaamaan :) 


jauhe


Vielä pitäisi paljon tavaraa kotiuttaa. Ensimmäisenä kunnon geeli. En ymmärrä mikä tuossa MiMaxin geelissä on, mutta se ei vaan mulla pysy. Jos tippi on alla nii sit pysyy ihan hyvin,mutta oman kynnen geelauksessa ei toimi. Tein tuossa pari päivää sitten kynnet, ja seuraavana iltana lähti oman kynnen geelaus kävelemään.. Siis ihan sellaisena liuskana! En ymmärrä.
Tässä kuitenkin kynnet jotka tein. Ihana glitter <3 Ei tarvinnu lakkaa eikä mitään alle :)


Mitäs pidit? Suurensin muuten kuviakin :) Oletko sinä törmännyt tuollaiseen jauheeseen mitä toiset markkinoi luomivärinä ja toiset kynsien koristeluun?

4 kommenttia:

 1. Jos sulla kerran lähtee oman kynnen geelaus pois, niin onko primerit ja prepit kunnossa? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. primer pitäis olla..ostoslistalla on preppi ja varmaan saa sen primerinki lisätä.. :/

   Poista
 2. Hei mulla ihan sama ongelma mimaxin geelien kanssa. Lähtee jo parissa päivässä koko "kynsi" ilman tippejä siis ja joskus niilläkin nopeasti :| missäköhän vika? Minkä geelin tilasit nyt seuraavaks? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä tilannu uutta, perjantaina ku tulee palkka nii aattelin mereneidiltä kokeilla jotain :D
   Eli ens viikolla tulee juttua uudesta geelistä :)

   Poista