torstai 20. syyskuuta 2012

Color Club sarja 1


3 kerrosta lakkaa, kynsinauhat siistimättä koska en tiennyt kuinka jatkan koristeluita.

Ajattelin että olisin tehnyt teille Color Club esittelysarjan, jossa olisin ensimmäisessä postauksessa esitellyt kaikki omistamani violetit color clubit. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen että siihen menisi ihan liian kauan aikaa, ja saattaisi tuntua ahdistavalta. (violetti osiosta saatu vasta 2 kynsille :D )
Joten päätin yrittää tehdä mahdollisimman paljon CC:n lakoilla jotta saisin käytyä ne läpi, esittelen teille lakkaukset mahdollisimman nopeasti ja sitten joskus kun kaikki on käyty läpi, teen koosteen.
Miltä kuulostaa?

Ensimmäisenä Color Club laatikostani nousi Rev'd Up 
Rev'd Up on aivan upea violetti lakka, lämmin, pinkin ja sinisen shimmerin omaava. Se sisältää pienen pieniä glitterhileitä jotka näyttäisivät pinkeiltä,hopeisilta sekä ehkä holomaisilta?
Eikös ole hienosti selitetty? ;)


Lakka on mielestäni helppo levittää, rakennekynsissä alla oleva ranskalainen peittyi täydellisesti 3 kerroksella,eli luonnonkynsille luulisi 2 kerrosta riittävän. Kuivuu kohtalaisesti,ei mene mitenkään järkyttävän pitkään. Pikakuivattaja auttaa aina :)

Kynsille siis levitin 3 kerrosta Rev'd Upia, leimaus laatasta B03 ja päälle kerros Seche Vite pikakuivattajaa.Lakka on _todella_ vaikea kuvattava, siksi kuvia on useampi ja hieman eri valoilla. Oikeastaan jokainen on oikeanvärinen, koska tämän lakan väriin vaikuttaa hyvin paljon valo.
Ehkäpä ensimmäinen kuva on lähinnä oikeaa, ja muut näyttävät miltä väri näyttää erilaisissa valoissa.
Olipa taas vaikeasti sanottu :D

Sen verran hyvin alkaa takkuilemaan ajatus ja kirjoitus,niin tähän on hyvä lopettaa :)
Mitä piti lakkauksesta? Ja yleensäkin ideasta käydä kaikki omistamani CC:t läpi?

4 kommenttia:

  1. Kiinnostaa! Pelottaa tosin, että sieltä päätyy sitten omalle himotuslistalle jotain:D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti saan tehtyä järkevästi sarjan :D

      Poista