lauantai 22. syyskuuta 2012

Nfu'Oh holographic 062

Tämän harmaan ja kylmän päivän piristykseksi haluan esitellä teille vaaleanpunaisen(?) nufuni.
Jospa kuvat lämmittäisivät ja toisivat iloa ankeannäköiseen päivään.


Seuraavissa kuvissa ensin 1 kerros, sitten 2 kerrosta, ja 3 kerrosta.Tämä tuntui hieman helpommalta levittää, tiedä sitten auttoiko harjoitus :)
Koostumus oli edelleen sellainen "rakeinen" mutta ei se haitannut. Yllätyin miten paljon helpommin näissä tuli holo esille! Ja tajusin sitten, että minulla on näissä kiiltävä geeli alla.
Aiemmissa vihreissä nimittäin top coat oli edellisten lakkausten mukana lähtenyt, joten pinta oli viilattu, joka vaikutti asiaan.

Mietin pitkään kuinka koristelisin nämä, ja päädyin sitten leimaamaan kuviot nimettömiin ja peikaloihin. Laattana toimi uusi OB7.
(harmi että päällyslakka meni hieman suttaamaan leimausta..mutta onneksi sitä ei huomaa,koska ihailee vaan holoa)

ilta auringossa

Koska tuolloin sattui aurinko paistamaan, pistin 066 ja 065 tipeille ja kuvasin samalla ne :)
Enjoy!Ja vielä loppuun kaikki yhdessä :)Tällainen hyvin kuvarikas postaus tällä kertaa, toivottavasti pidit! :)

7 kommenttia:

 1. Jos sua mietityttää toi levittäminen (ei oikeen ajatus pysy kasassa niin en oikeen tajua :D) niin hololakoillehan on ihan omanlaistansa pohjalakkaa, joka yleensä kulkee jollain "water-base"-nimellä. Ilmeisesti kaikki "huippu"holot (ei siis Flormarit) eli Nufut ja MUSsit periaatteessa tarvitsevat sen erityisen aluslakkansa, jotta ne eivät raidoittuisi tai kaljuuntuisi helposti.

  Terveisin MUSien omistaja, joka ei omista sitä aluslakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän noille on se oma aluslakka, mut näyttäis toimivan ilmanki :D ainut vaan että geelit ku on alla, nii pitää olla kiiltävä pinta,ei viilattu, niin tulee hyvä :)
   Tuossa lakassa ei onneksi tullu raidoittumista/kaljuja :)

   Poista
  2. Okei, mä olin näkevinäni kaljuja laikkuja, mut silmät ristissä väsyneenä tuijottelin enkä edes saanut tekstistä mitään irti, kun aivot eivät jotekin saaneet jutun juuresta kiinni :D :D :D

   Poista
  3. oot varmaan kattonu noita kuvia missä on vaan 1 ja 2 kerrosta lakkaa :) onneks ei ollu kaljukohtia valmiissa kynsissä, en ainakaan ite hoksannu ja niitä tuli kateltua koko ajan :DD

   Poista
 2. Ihana. Holoefekti on kyllä vangitseva. Selaan vaan kuvia eestakasin kerta toisensa jälkeen, enkä saa silmiäni irti... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vaan kuvitella millasta mulla oli,kun piti koko ajan katsella kynsiä :D Kaupassaki meinasin hyllyyn kävellä pahki kun piti vaivihkaa tuijotella loistoa x)

   Poista
 3. Oih, nämä hologrammilakat ovat niin vangitsevia! I-H-A-N-I-A!!

  VastaaPoista