perjantai 14. syyskuuta 2012

Ostoksia

Ajattelin esitellä teille ostoksia mitä olen tehnyt. Tai no joo, haluan vaan hehkuttaa kaikille uusia nufujani ja htf lakkaani :D

Mutta aloitetaas muista.. Koska kineticsin viilat on käytetty aika hyvin loppuun,ja huomenna täytyy 2 huoltoa tehdä,niin jouduin tilailemaan uusia viiloja.
Koska nämä ovat hätäviiloja,niin otin halvimpia CesarsShopista.
Kaupan päällisiksi sain tuollaisen pinkin barbie viilan :DSitten ranskan maalta tulleeseen tilaukseen, suuri kiitos Mimosalle kun otti minut kimppatilaukseen mukaan, otetaan joskus uusiksi! :)
Tilaukseen lähti 2 laattaa, joista ikäväkseni toinen oli väärä, kiinnostaisiko ketään ostaa se pois?

Todellinen syy kimppaan lähtöön oli nufut, niitä kun ei niin helposti enää saa.. Voi kun olisi ollut enemmän rahaa niin olisin tilannut kaikki holot! Mutta ensi kerralla sitten loput, alkuun tuli sentään 3 holoa :)
Nfu'Oh holographic 066, 065, 062
 Pitkään arvoin viimeisen kohdalla otanko juuri sen vai toisen..Päädyin kuitenkin tähän, joten toivottavasti se miellyttää kunhan saan kynsille asti :)
Olen sentään tuota vihreää kerennyt testata, tälläkin hetkellä kynsillä :)
Olen lukenut monesta paikasta näiden vaikeasta levitettävyydestä, mulla ei ainakaan vielä ollut vaikeuksia.. Hieman oli kyllä haastavampi,koostumus kun oli jotenkin outoa.
Näille myös suositellaan Nfu'Oh:n omaa holo-aluslakkaa,ja ei sitä turhaan taideta suositella. Oikeasta kädestä jäi keskisormesta puuttumaan holoefekti.. mutta muut kynnet loistaa! :)

Anteeksi hieman huonot kuvat..Jostain syystä kaikki oli sumeita tai holoa ei näkynyt.
Otin siis kuvat päivällä,muttei onnistuneet joten jouduin lampun alla yrittämään hetki sitten uudelleen :DJa sitten pääsemmekin htf löytööni. HTF tarkoittaa siis hard to find, eli vaikea löytää.
Tämä lakka kuuluu Kaleidoscope kokoelmaan, eli omaa China Glazen tunnusomaisen mahtavan holon <3 Kyllä oli jokaisen sentin arvoinen. Tätä kyllä säästetään..
Näin ollen esittelen teille; China Glaze Tickle My Triangle


Kuvat otettu illalla, lapun valossa. Rakastan tätä lakkaa.

Tällaisia ostoksia olen tehnyt, ja ensi viikolla pitäisi tulla lisää :)

6 kommenttia: