sunnuntai 21. lokakuuta 2012

water decals

Tämä viikko on ollut oikea pakettien viikko, oon tykänny tosi paljon!
Ensimmäisenä tuli Mereneidin paketti, sisältäen uusia geelejä. Uusi purkki all in one rakennusgeeliä,koska edellinen alkoi jo olla lopussa, camouflage beige-rosa geeli, jotta saisin paremman kynsipedin, ja viimeistelevä päällysgeeli, että mahdolliset koristelut näkyisi hyvin :)

Perjantaina laatikossa odotti 3 kirjepakettia, uusia perhosmuotteja CesarsShopilta,
lakkoja ihanalta Lila Lakalta sekä elämäni ensimmäiset water decalsit!

Decalsit olivat ehkä kaikista odotetuimmat, olen niin monesti katsonut muiden tekemiä kynsiä, ja ollut kateellinen, miten kaunista he saavat aikaan water decalseilla. Kyllä, tarkoitan sinua Sissi ;)

Mutta takaisin aiheeseen. Ensimmäisenä ostoksista piti tottakai testailla geelejä. Ja rakastuin. Tuo camouflage geeli, aluksi näytti hieman oudolta kynsillä, mutta enää en voisi olla ilman. Upea.

Halusin samalla kokeilla tyllin käyttöä kynsissä, ihan jees, mutta ei mun juttu. Ihan hemmetin vaikeata. Jos laittaisi rakenteen alle,niin sitten varmaan onnistuisi, mutta enhän minä voi camouflage geelin tai all in onen alle laittaa,kun ei se näkyisi..pitänee hommata vielä kirkas rakennegeeli. Mutta tosiaan, 4 kynttä tein, 1,5 kynttä onnistui. Aika hyvin ekaksi kerraksi, vai mitä? :D

Poistoonhan ne meni. Laitoin sitten beige-rosa kynsipedin ja tippi-osan all in onella, ajattelin että kuitenkin vaan lakkailen, enkä nakuile. (ja tietty viimeistelevä päällysgeeli päälle)

Lauantaina oli veljeni syntymäpäivät, joten pitihän päivän kunniaksi laittaa kynnet. Varsinkin kun ne water decalsit odottivat työpöydällä..
Koska halusin camouflage geelin näkyvän, päädyin lakkaaman kärjet China Glazen Designer Satinilla, jota muuten on pakko hommata uusi pullo. Se vaan on niin ihana lakka.

Valitsin hempeät vaaleanpunaiset kukat jotka sitten laitoin kynsille. Homma oli yllättävän helppoa, luulin että olisi ollut vaikeampaa. Pariin kynteen tuli ryppyjä, mutta kun hoksasin että kuvio pitää ihan painella kiinni, tuli muut kuvat kuin ammattilaisen laittamina ;D

Iskin päälle seche viten,koska alkoi olla kiire syömään. Ensi kerralla en pidä kiirettä, koska muutamassa kynnessä otin liian vähän lakkaa ja jouduin pariin kertaan sivelemään saman kohdan, jolloin kuvio hieman levisi :( Mutta onneksi sitä ei huomaa jos ei ihan hirmuisen lähelle tule tutkimaan. Kuvissa näkyy teille, mutta antakaa se anteeksi.


Ohoh, tulipa paljon tekstiä. Noh, tämä ei tule monesti toistumaan :) Mitä pidit kynsistä? Geeleistä? Yleensä water decaleista?
Tämä jatkaa rapulan parantelua, ja yrittää saada jotain syötyä...

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos :) iteki tykästyin tosi paljon, joten näitä tullaan näkemään useammin! :)

   Poista
 2. Hyvä, että tuli kirje perille. =)
  Tosi kauniit noi decalit. Mulla on decaleja kaikenmaailman ohkömönkiäisinä, mutta miksi-miksi-miksi ei mitään noin kauniita kuvia??? En ymmärrä. Hämmennys on suuri... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, elikkäs sulla on hyvä syy tilata uusia decaleita ;)
   Tuli kyllä tosi tarkkaan valittua mitä haluan,ja sitte loppujen lopuksi melkein kaikki on samanlaisia,pikkusen erisävyisiä vaan :D

   Poista
 3. Tykkäsin:)))
  On kyllä kauniit yhdistettynä ranskikseen, omat kynnet on sen verran ihanasti värjäytyneet etten kehtaa esitellä niitä julkisesti:P

  Kiva että mun blogista inspiroidutaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minullakin tuo camouflage geeli kynsipedillä, en tykkää omasta kynnestä yhtään!
   todellakin inspiroidun, tulen ottamaan vielä monesti mallia :)

   Poista
 4. Vautsi, tosi ihania noi molemmat <3

  VastaaPoista