sunnuntai 30. joulukuuta 2012

pyhäkynnet


Joulunpyhät tuli ja meni, ihana oli vaan olla ja möllöttää kotona. Tosin viimeisenä vapaana meinasi jo hieman tylsyys iskeä.. Sitten alkoikin töissä hirmuinen kiire, venäläiset kun saapuivat tänne lomailemaan.
Ostin muuten itselleni joululahjaksi työvalon, ja kyllä nyt näkee näpertää! :D
Muutti lakatkin paremmiksi ja värikkäimmiksi ;)

Ajattelin tänään esitellä teille hieman enemmän China Glaze Crystal Ball lakkaa, sillä käytin sitä kynsillä ja sain niin ollen otettua “kunnolliset” swatchit.Edelleen on ohutta, ja kuivuu tuskallisen hitaasti! Kynsillä on 3-4 kerrosta lakkaa ja 1 kerros Seche Vitea. Lakkasin ohuesti (kyllä vain, ohuella lakalla ohuesti) ja odotin tovin aina ennen seuraavaa kerrosta. Seche Viten jälkeen odotin muutaman minuutin ja aloin leimaamaan, niin lakka oli edelleen kostea! Joten leimaukset eivät onnistuneet.. Muutaman kerran jaksoin aloittaa alusta, mutta sitten meni hermot ja päätin antaa olla. Halusin kuitenkin Crystal Ballia kynsille jouluksi, joten päätin laittaa jotain muuta lakkaa alle, ja mikä olisikaan parempi kuin ihana Cowgirl up <3
 Lakkauksesta tuli aivan ihana, kauniin ruosteenpunainen, juuri sopivalla määrällä kimallusta. Tykkäsin tosi paljon, itse asiassa niin paljon, että pidin lakkausta 24-29.12 ajan.

Ainiin, huomasin muuten, kiitos uuden valoni, että rakastamani Cowgirl Up ei olekaan täysin punertava violetti, vaan siinä on mukana sinistä shimmeriä! Huomaa että tuli tarpeeseen tuo lamppu.

2 x CG Cowgirl Up
1 x CG Crystal Ball
Leimaus CG 2030, Konad m3 ja A27
1 x Seche Vite

Mitäs piditte lakkauksesta? Päätin muuten kokeilla, että laittaisin aina loppuun mitä lakkoja olen käyttänyt, ja kuinka paljon, Onko hyvä vai huono idea?

6 kommenttia:

 1. Kauniit!
  Lakkojen listaaminen on hyvä idea, itsekin sitä teen :) Ja monesti huomaan, että on niin kiire ettei yksinkertaisesti kerkeä lukea tekstejä vaan käy katsomassa vain kuvat. Silloin lakkalistalopussa on hyvinkin kätevä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Siispä jatketaan listausta, ainakin yritetään muistaa laittaa :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea listan, ettei tartte kahlata tekstiä läpi.
  Joskus luen niin hätäseen, ettei jää lakkojen nimet mieleen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas hyvin harvoin katon edes listaa :D
   Mutta onhan tuo ihan kivan yhteenveto lopuksi :)

   Poista