sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

OPI

Tilasinpa tässä eräs kaunis, tai vähemmän kaunis päivä, en muista enää säätä :D
Tilasin kuitenkin elämäni ensimmäiset OPI lakat. Samalla tuli lyhennettyä toivelistaa :)

Tänään esittelyssä OPI DS Extravagance ja DS Reflection


Ensimmäisenä kynsille pääse DS Extravagance, violetin ystävä kun olen :)
Aivan uskomattoman ihana violetti holo <3 Peitti alla olevan ranskalaisen täydellisesti 2 kerroksella, kuivui supernopeaan! Mulla ei ole varmasti ikinä ollut lakkaa joka kuivuisi yhtä nopeasti! Ja levittyi jälleen _täydellisesti_ . Valehtelematta voin sanoa lakan olevan täydellinen.

Kyselin fb:n lakkarakkaus ryhmässä yleensä OPIn laadusta, ja tämä kuvaus pitää todella paikkaansa; "Keskiverto-OPI levittyy hyvin, Hyvä OPI levittyy todella hyvin ja sitten sellaiset kuin DS Extravagance melkein levittyvät itsestään ja keittävät sulle kahvit samalla"
auringossa
Koristeluiksi näihin laitoin water decalsit jotka levisivät...ja kiitos työkiireiden en kerennyt ottaa kuvaa :( Joten laitoin uudestaan lakan siksi aikaa että sain kuvattua :) Kesti muuten hyvin kulumatta n.viikon kynsillä :)

puolivarjossa

Seuraavaksi, tietenkin, pääsi DS Reflection näyttämään taitonsa. Ja hyvinhän se näytti :) Levittyi todella hyvin, peitti jälleen ranskalaisen kahdella kerroksella, kuivui nopeasti, näytti todella hyvältä :)
Aivan ihana. Vaikken yleensä ole punaisten lakkojen ystävä, nousi tämä lakka yhdeksi suosikikseni ja aion käyttää sitä toistekin. Mietin pitkään laittaisinko jollain toisella hololla leimausta päälle, ja onneksi kokeilin ideaani tikulle enkä suoraan kynsille.. Noh,eihän se niin hyvä idea ollutkaan kuin mitä luulin, joten leimailut saivat jäädä. Sen sijaan maalailin koukeroita nimettömiin ja peukkuihin, ja pidin todella lopputuloksesta :)
auringossa
 Harmi että nyt kun katsoin kuvia, oli suoraan lakkauksen jälkeen otetut kuvat hieman tärähtäneitä/värejä ei saanut mitenkään vastaamaan todellisuutta.. Joten otin uudet kuvat joissa näkyy jo kärkikulumaa. Ei pitäisi antaa kynsien päästä niin pitkäksi että ne ottaa joka kohtaan osumaa ja lakat kuluu nopeammin :(


Näiden jälkeen oli pakko katsella lisää OPIn lakkoja, ja voi että himotuslista taas kasvaa :D Ja tulipa perjantaina jälleen uusi OPI, Bare it in trafalgar square, joka ainakin tikulla vaikuttaa täydelliseltä nudelta.
Mitä pidit lakkauksista/kyseisistä lakoista? :)

4 kommenttia:

 1. Hololakat tai miltei hololakat yleensä levittyvätkin erinomaisen ihanasti ja kuivuvat huippunopeasti :) Mulle on tulossa (eBaysta) pari holoa tässä joskus (tilasin menneellä viikolla) joten niitä odottelen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyllä aikaisemmatkin ovat levittyny+kuivunu hyvin,mutta tuo oli jotain vielä parempaa ja nopeampaa :D
   Heh, minäki lauantai iltana kattelin ebaysta yhtä lakkaa, ei löytyny niin tilasin 3 muuta joista 2 holoa :D

   Poista