lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lakkaushaaste: kukkia

Facebookin keskusteluryhmässä lähti harrastajien kesken idea teemalakkaushaasteista (hui mikä sana!)
Ja aktiiviset harrastajat pistivät erillisen ryhmän pystyyn, jossa kaikkien teemojen kansiot ja kuvat säilyisivät tallessa antamassa inspiraatiota ja muuten vain ihastuttamassa :)

Ensimmäisenä teemana oli kukkia. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin lakannut Models Own Utopialla, mutta eihän siitä tullut mitään! Kolme kertaa kokeilin, ja viimeisen poistamisen jälkeen menetin hermot. Saa nähdä kokeilenko vielä jossain vaiheessa,vai laitanko suoraan myyntiin mokoman. Onko muilla ollut vaikeuksia kyseisen lakan levityksessä?

Kuitenkin, halusin ottaa osaa haasteeseen ja pohjalle vaaleaa violettia, joten päädyin China Glazen Light as Air:iin. Voi kuinka unelman tavalla se levittyi ja kuivui <3
Pitkään mietin, maalaanko itse kukat, leimaanko vai käytänkö water decalseja. Päätin käyttää pitkästä aikaa water decalseja.


Decalsien kanssa oli jostain syystä ongelmaa, kun ne eivät millään meinanneet tarttua kynteen :D Onneksi ei sentään (pahempia) ryttyjä tullut.
Päällyslakkana toiminut Seche Vite, jota laitoin myös decalsien alle, osoitti myöskin kiukuttelua, en ymmärrä mistä ne miljoonat pikkukuplat tulivat! Todella varovasti sai levittää, ja äkkiä levityksen jälkeen pikkuruisella dottarilla puhkoa kuplat.. Ilmeisesti kuut ja tähdet eivät olisi halunneet lakkausta :D
Lisäsin vielä CG cowgirl up:illa muutamia pisteitä kun tuntui että osa kynsistä jää niin tyhjäksi.. Osassa ihan hyvä idea, osassa ei...


China Glaze Light as Air x 2
Seche Vite x 2
Water Decals
China Glaze Cowgirl Up

Omituista, toinen postaus heti perään. Noh, olkaa huoletta, ei tämä monesti tule toistumaan ;)
Onko teillä ollut nyt yliluonnollisia vaikeuksia lakkauksien kanssa?

8 kommenttia:

 1. Todella kauniit! Tuo CG on tosi nätin värinen :) Tykkään myös pilkuista siirtokuvien kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Light as Air on todella nätti, yksi lempilakoistani <3 (sekin :D)

   Poista
 2. Joskus on vaan tähtien asento väärä tai maasäteilyä, mulla oli täs yks päivä, kun sain kolmannet lakkaukset valmiiksi viimein, niin nekin otin ja ruttasin... Potutti.

  Mutta nää on nätit! Ihana tuo Light as air ja sopii sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sulla on tosiaan kaikki voimat ollu vastaan :D
   Onneks harvemmin sattuu näitä päiviä jolloin ei millään meinaa onnistua.

   Aww kiitos :)

   Poista