lauantai 18. toukokuuta 2013

Lakkaushaaste: vihreä

Tämän viikon teemana oli vihreät kynnet, joita minulla ei ole tainnut olla kuin..3 kertaa aikaisemmin? Eli ei kuulu vihreä väri minun suosikkeihin, vaikka kaunis väri onkin. Ja tästä syystä teema oli erinomainen, tuli kerrankin laitettua ihan oikeasti sitä vihreää kynsille, ja samalla lakattua kevät väreissä :)

Lakkaukset olivat ihan järkyttävän paksut, koska alla oli ihan hirveät rakennekynnet joissa valkoinen mani joka näkyi selvästi..
Mutta lakkauksesta kuitenkin tuli mieleinen, ja tulipa muuten siinä kokeiltua jälleen uusi koristelutyyli :)

 Alimpana kerros China Glazen Re-fresh mint tasoittamassa ranskalaista mania, ja päälle 4kerrosta China Glaze Groovy Green:ia. Luonnon kynsille ei tarvitse niin montaa kerrosta,mutta tosiaan alla valkoinen ranskis joka ei millään tahtonut peittyä... Itse lakasta, ei ole kovin peittävä, on miellyttävä levittää ja kuivuu nopeasti, aivan ihana mintun vihreä sävy.

Mietin pitkään miten koristelisin kynnet, ja päädyin sitten kokeilemaan kelmutusta, ja peijooni, siitähän tuli aika hyvä :D Ensi kerralla pitää varata enemmän kelmua käyttöön, mutta tämä tyyli tulee varmasti toistumaan.

Koska osa kynsistä oli vaaleampia ja osa tummempia, päätin leimata päälle, ja mikäpä sopisi paremmin vihreään kuin lehdet. Ikävä kyllä minulla ei ollut hyvää tumman vihreää lakkaa (täytyy lisätä ostoslistaan) joten käytin leimauksessa samaa lakkaa kuin kelmutuksessa, Nubar Reclaim hololakkaa. Leimauslaattana toimi BM03Rumasti kyllä jäi näkymään tuo re-fresh mint, kun en hoksannut levittää reclaimia ihan juureen asti.. Mutta ensi kerralla sitten viisaampana!

China Glaze Re-Fresh mint x 1
China Glaze Groovy Green x 4
Nubar Reclaim
BM03
Seche Vite x 1

4 kommenttia:

 1. Mäkään en oikeen tykkää vihreästä, mutta toi Chinan Re-Fresh Mint on yksi mun lempparilakoista :)

  Tosi kivat nää kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Re-Fresh Mint on niin vaalea,ettei sitä ajattele normi vihreänä niin tulee käytettyä helpommin :)

   Poista