torstai 27. kesäkuuta 2013

Julkaisemattomia lakkauksia

Hei. Mitä teille kuuluu? Minä en ymmärrä mikä tämä väsymys,saamattomuus ja masentuneisuus on taas.. Koko kevään/alkukesän ollut enemmän ja vähemmän :( Toivottavasti tämä tästä kun saa levätä nyt pari viikkoa lomalla.

Vaikken itse pidäkään siitä että yhdessä postauksessa esitellään monta lakkausta, esittelen teille nyt 3 lakkausta kerralla. Jos olisin esitellyt erikseen,niin postauksista olisi tullut hirmu lyhyet.. Kertokaa mielipiteenne,onko parempi että kerralla useampi lyhyt juttu ja erikseen lyhyitä juttuja?
 

 Alla China Glazen Sweet Hook, joka muuten oli aika vaikea levittää.. Tuntui että koko ajan raidoittuu. Onneksi sain kolmannella kerroksella suht tasaisen pinnan, tosin muutaman kynnen joutui useamman kerran lakkaamaan. On kuitenkin todella nätti, lämmin vaaleanvioletti lakka.
Tällaista pistetyyliä olen useamman kerran ihaillut, ikävä kyllä lopputulos oli erilainen mitä ajattelin. Näillä mentiin muutama päivä,mutta oli kyllä aika epävarma olo näillä.. Yritetään joskus uudelleen kunnollisella suunnitelmalla.

China Glaze Sweet Hook x3
Pallot
  ChinaGlaze light as air
  ChinaGlaze senorita bonita
  ChinaGlaze no way jose
  ColorClub wild at heart
  ColorClub ms. socialite
  ColorClub uptown girl
Seche Vite x2

***

Ihana China Glazen Pink-rox-e <3
Hento vaaleanpunainen jossa kultainen shimmer, aivan ihana lakka. Levittyy erinomaisesti, kuivuu tooodella nopeasti. Kynsillä 2 kerrosta lakkaa, kunnolliseen peittoon olisi varmaan 3 kerrosta tarvinnut, mutta koska olin päättänyt leimata päälle niin täydellistä peittävyyttä ei tarvinnut.
Suosittelen kaikille tätä ihanuutta!

China Glaze Pink-rox-e x2
China Glaze Hyper Haute+BM20
Seche Vite

***

Lopuksi minunlaiseni Juhannuskynnet, jotka ovat vieläkin kynsillä.. hih.
Helppo levittää, hyvä peittävyys, erittäin nopea kuivuminen, yksi rakkauslakoista.
Kuvassa hieman turhan selvä violetti,luonnossa hieman punertavampi.

China Glaze Electra Magenta x2
Water Decals
Pisteet CG Light as Air
Seche Vite

1 kommentti:

  1. Kivoja! Itse tykkään ehkä enemmän monesta pienestä postauksesta tai no.. riippuu mielentilasta :D

    VastaaPoista