torstai 1. elokuuta 2013

Purplea

Höhö, olipa kekseliäs otsikko :)
Mutta tosiaan, koska kamerani on lainassa, enkä saa otettua uusia kuvia, niin on hyvä julkaista vanhat pois alta :)
Näiden kynsien tekoaikana, minulla oli ihan mielettömästi halua koristella kynnet, mutten tiennyt kuinka! Joten kiertelin ja kiertelin blogeja etsien inspiraatiota -tai suoraa mallia.

[Argh! Kirjaimet hyppii ja pomppii vaikka sun miten! Pitäisi varmaan kirjoittaa enemmän kun ei osaa enää kirjoittaa useammalla sormella...ilman kirjoitusvirheitä siis.]

Lopuksi päädyin ihastelemaan Belegwenin leimauksia, joten ei muutakuin toimeen!
Koska rakastan violettia ja sen erisävyjä, tuli alle violetti liukuväri. Mutta se leimaus.. Kuinka paljon voi aiheuttaa päänvaivaa yksi leimaus?! Mikään musta ei peittänyt tarpeeksi, kuvio ei tarttunut mihinkään leimasimeen, ja sitten kun se tarttui -se venyi kynnellä... Ja kaiken kruunasi se, ettei kamera suostunut tarkentamaan. Nyt kun lisäsin kuvat, ja olen kirjoittanut tekstin, tulee mieleen että ehkä näitä ei ole tarkoitettu julkaistavaksi?
Antakaa anteeksi, julkaisen nämä silti. (Koska minulla oikeasti oli vaikeuksia kirjoituksen kanssa, sormet ei tottele yhtään ja tuntuu etten osaa enää kirjoittaa koneella)Oli ne ihan nätit, tarpeeksi kaukaa kun katsoo ;)

Kone Helsinki 801
China Glaze electra magenta
China Glaze virtual violet
Konad musta (leimaukseen)
B65
Seche Vite

3 kommenttia:

  1. Voi kun alkoi tekeen mieli tehdä lakkaukset noilla lakoilla! :D Tää on niin paras väriyhdistelmä ikinä! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :)
    Violetti on aivan ihana, sitten kun yhdistetään eri violetin savyjä <3

    VastaaPoista